ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Είναι η εβδομάδα όπου θα κάνετε πολύ σημαντικές κοινωνικές γνωριμίες, θα έχετε αυξημένη δηλαδή κοινωνική δραστηριότητα με άριστες δημόσιες σχέσεις που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες τους τελευταίους δύο (2) μήνες της χρονιάς. Στα ερωτικά σας, νιώθετε ότι είστε πολύ στενάχωρα, ειδικά όλοι όσοι έχετε σχέση. Προσπαθήστε να μην αφήνετε τον σύντροφό σας να σας ρίχνει την διάθεση και να σας μπλοκάρει την ενέργεια. Ωστόσο στα μέσα  της εβδομάδας, οι καβγάδες και οι αντιπαραθέσεις δεν θα εκλείψουν. Προσοχή και υπομονή.

Από Πέμπτη αρχίζουν και υποχωρούν σταδιακά οι εντάσεις και στην διάρκεια του σαββατοκύριακου ξεπερνάτε τα περισσότερα από τα θέματα σας γιατί θα είναι ένα ερωτικό σαββατοκύριακο. Τάση που αφορά τόσο τους δεσμευμένους που όλα δείχνουν ότι θα αποκαταστήσουν την σχέση τους αλλά και τους αδέσμευτους που θα έχουν πολλές και σημαντικές ερωτικές επιτυχίες. Τα καλύτερα οι Αριθμοί τα φυλάνε για τις τρεις (3) τελευταίες ημέρες του μήνα!

.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Η ενέργεια αλλάζει προς το καλύτερο. Εσείς σκέφτεστε διαφορετικά, είστε πιο αισιόδοξοι από ποτέ για την πορεία και εξέλιξη των οικονομικών και των επαγγελματικών σας. Είστε έτοιμοι για δράση! Αντιλαμβάνεστε πλέον ότι με την ευγένεια σας καταφέρνετε πολλά περισσότερα. Αύριο Τετάρτη δεν ευνοείστε όμως στον ερωτικό τομέα ενώ θα πρέπει να προσέξετε οικονομικές εκκρεμότητες και ναι, να τις τακτοποιήσετε. Την Πέμπτη θα έχετε αποτελέσματα σε σημαντικές συζητήσεις και την Παρασκευή έρχεστε πιο κοντά με φίλους και σημαντικούς συνεργάτες. Οι αδέσμευτοι φλερτάρετε και έχετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες, ωστόσο οι δεσμευμένοι να προσέξουν πολύ στο τι λένε και πως. Προσοχή σε αναίτια ξεσπάσματα που στο τέλος θα μετανιώσετε.

Στην διάρκεια του σαββατοκύριακου αποφύγετε να εμπλακείτε σε σοβαρές οικογενειακές συζητήσεις γιατί στο τέλος κάποιες αποκαλύψεις ή κάποια λόγια θα σας κάνουν να νιώσετε εκτεθειμένοι, πικραμένοι ενώ παράλληλα ανοίγετε έναν νέο κύκλο οικογενειακών και κοινωνικών υποχρεώσεων. Μείνετε έξω από αυτό, μην πιέζετε τον εαυτό σας και αν είναι να οργανώσετε κάτι, σίγουρα αυτό δεν είναι το σπίτι σας, γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσετε ανήκουν στην σφαίρα του φανταστικού. Ασχοληθείτε καλύτερα τις τελευταίες ημέρες του μήνα με την οργάνωση των εργασιακών σας περιβαλλόντων, θεμάτων και καταστάσεων. Εστιάστε στις καλύτερες τάσεις των Αριθμών που δίνουν νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά, στο πιο δημιουργικό διάστημα της χρονιάς που ακολουθεί. Την τελευταία ημέρα του μήνα κάντε τον προσωπικό σας απολογισμό με στόχο να οργανωθείτε όσο πιο σωστά μπορείτε.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Εβδομάδα ανάκαμψης για εσάς. Πολλές και σημαντικές οι ευκαιρίες από  τους Αριθμούς. Εξίσου σημαντική και η εύνοια στην ερωτική σας ζωή. Κάποιοι εκπρόσωποι της κατηγορίας σας μην εμμένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν, δεν θα σας βοηθήσει αυτή η στάση. Αποφύγετε Τετάρτη και Πέμπτη να εμπλακείτε σε εντάσεις, λόγια και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός σας.

Το Σάββατο (28/09) έχουμε Νέα Σελήνη που σημαίνει ότι θα καταφέρετε να κάνετε νέα ξεκινήματα με πιο θετικό αισιόδοξο τρόπο αλλά και να αλλάξετε στάση ζωής, ώστε να έρθει η πολυπόθητη ισορροπία και αρμονία στη ζωή σας. Θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα ή και με φίλους που έχετε χαθεί, θα αποκαταστήσετε σχέσεις αλλά τις τελευταίες τρεις (3) του Σεπτεμβρίου, καλείστε να ασχοληθείτε με την οργάνωση των επόμενων οικονομικών και επαγγελματικών σας πλάνων. Η εύνοια των Αριθμών είναι δεδομένη!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Σημαντική εβδομάδα όπου οι επαφές σας, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις σας αποδίδουν, μόνο που θα πρέπει να προσέξετε την Τετάρτη να αποφύγετε συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο κυρίως για θέματα οικονομικής φύσεως. Ενδέχεται να τσακωθείτε, να γεμίσετε ένταση και να προκληθούν τριγμοί στην σχέση. Προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί, αποφύγετε τα σκληρά λόγια και κρατήστε τις καλύτερες τάσεις της Παρασκευής όπου δίνετε λύσεις και εστιάζετε περισσότερο στα οικογενειακά σας.

Οι τελευταίες ημέρες του μήνα σας θέλουν να δίνετε έμφαση στα οικογενειακά ζητήματα, να περνάτε ποιοτικό χρόνο με ανθρώπους που αγαπάτε και να αφήνετε πίσω απογοητεύσεις των προηγούμενων ημερών από πρόσωπα πολύ δικά σας. Κοιτάτε πιο αισιόδοξα το μέλλον και για αυτή σας την στάση, ενώ είστε πολύ ευαίσθητοι, οι Αριθμοί θα σας επιβραβεύσουν πολύ τους επόμενους μήνες. Γι’ αυτό ορθώστε το ηθικό σας ανάστημα, χαμογελάστε πλατιά και πάτε για άλλα. Τα νέα ξεκινήματα σας πάνε πολύ!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Είναι σαφώς πιο τυχερή, ευχάριστη εβδομάδα με εναλλαγές γεγονότων όπως συζητήσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις οι οποίες αποφέρουν καρπούς. Θα προσέξετε μόνο αύριο Τετάρτη που δεν έχετε καθόλου εύνοια  στον έρωτα.Δεν το αποκλείω πολλοί από την δική σας Γενέθλια κατηγορία να πικραθούν, να απογοητευτούν από την στάση, τα λόγια αλλά κυρίως τα έργα συγκεκριμένων φιλικών προσώπων. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι. Την Παρασκευή να είστε συνετοί στις οικονομικές σας συναλλαγές, κρατήστε δυνάμεις και ενέργεια.

Αισιόδοξοι θα είσαστε από το Σάββατο και μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα γιατί έχουμε την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται το Σάββατο, η οποία σας ευνοεί πάρα πολύ, σας δίνει δύναμη και δυναμική για να ανοίξετε τα φτερά σας, να κάνετε νέα πράγματα, να προωθήσετε τις φρέσκες ιδέες σας και να βάλετε στη ζωή σας και στην καθημερινότητά σας νέους και σημαντικούς ανθρώπους. Ευνοούνται όλες οι καινούργιες και πρωτότυπες ιδέες και τα σχέδιά σας ενώ την τελευταία ημέρα του μήνα επαναξιολογείτε κάποιες αποφάσεις που αφορούν στην οικογένεια σας. Εδώ θα ήθελα να δείξετε προσοχή. Δευτέρα 30/09, ημέρα που πρέπει να σκεφθείτε πολύ καλά πριν μιλήσετε.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Σημαντική εβδομάδα για εσάς! Καταφέρνετε και επιλύετε επιτυχώς όχι μόνο οικογενειακά ζητήματα αλλά και επαγγελματικά. Διαχειρίζεστε με μεγαλύτερη μαεστρία τις υποθέσεις σας. Σήμερα Τρίτη είναι μία υπέροχη ημέρα με εύνοια στην επικοινωνία και πολλές σημαντικές ευκαιρίες. Αύριο Τετάρτη να προσέχετε πολύ, προστατεύστε σημαντικές σας σχέσεις είτε αυτές είναι οικογενειακές είτε συνεργασιών. Προσέχετε τα λόγια  σας την Πέμπτη και την Παρασκευή γιατί είναι κρίμα να δημιουργείτε εντάσεις μέσα από την δική σας συμπεριφορά.

Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στα νέα ξεκινήματα που σας δίνουν οι Αριθμοί από το Σάββατο και μετά. Έρχονται κοντά σας άνθρωποι που θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Προσέξτε τις κουβέντες σας με τα παιδιά σας ειδικά στην διάρκεια του σαββατοκύριακου γιατί η στάση σας είναι αυτή που θα δημιουργήσει εντάσεις. Μην προβείτε σε αγορές, κινήσεις αγοραπωλησιών, επενδυτικά ρίσκα, δεν θα σας βγουν. Μεταθέστε τέτοιες σημαντικές αποφάσεις για επόμενα διαστήματα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Εβδομάδα που υπόσχεται πολλά! Ευκαιρίες στον έρωτα, στην τύχη. Εβδομάδα αλλαγών που θα σας επιτρέψει να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στην επικοινωνία σας, να αποκαταστήσετε σχέσεις που επλήγησαν τα προηγούμενα διαστήματα, να βρείτε νέους φίλους και συμμάχους στα προσωπικά σας σχέδια, στο όραμά σας, να δώσετε αγάπη σε νέους φίλους, νέους έρωτες και να  βρείτε ανταπόκριση. Ξεκόβετε οριστικά με σχέσεις του παρελθόντος, ακόμα και με αναμνήσεις, σκέφτεστε πιο αισιόδοξα.

Όσο πλησιάζουμε στην Παρασκευή αλλά και στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, η ψυχολογία σας αλλάζει, η ενέργεια σας βελτιώνεται μαζί και η διάθεσή σας. Ευκαιρία να βγείτε έξω, να δράσετε να αποδράσετε, να ψυχαγωγηθείτε, να φλερτάρετε. Αλλάζει και η τύχη με αυτή την συμπεριφορά, δοκιμάστε, κυνηγήστε την, οι Αριθμοί είναι σίγουρο πως δεν θα σας απογοητεύσουν. Η Νέα Σελήνη το Σάββατο 28/09 γίνεται στο δικό σας ζώδιο και οι Αριθμοί είναι μαζί σας σε όλα. Ναι στα νέα ξεκινήματα! Είστε το τέλειο ζώδιο ο Πυθαγόρας και οι Αριθμοί του είναι μαζί σας!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Για μία ακόμη φορά οι άνθρωποι που αποδεδειγμένα σας αγαπούν πραγματικά είναι πλάι σας, στηρίζουν όλα όσα έχετε να προτείνετε, να πείτε, τα σχέδια σας, το όραμά σας. Έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά η εβδομάδα με ευχάριστες ειδήσεις. Οι τάσεις αυτές συνεχίζονται και σήμερα Τρίτη. Είναι μία πολύ καλή ημέρα ευκαιριών. Τα οικονομικά σας ευνοούνται, η τύχη είναι με το μέρος σας οπότε δοκιμάστε. Ίσως αύριο Τετάρτη να επανεξετάσετε κάποιες προτάσσεις, αναφέρομαι σε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Μπορεί να παγώσετε κάποιες σχέσεις επαγγελματικές και να επενδύσετε σε καινούργιες. Την Παρασκευή έρχεστε πιο κοντά με  αγαπημένους φίλους. Το σαββατοκύριακο, η Νέα Σελήνη στις 28/09 σας προειδοποιεί ότι πρέπει να είστε πιο μυστικοπαθείς από ποτέ, να μην παντρεύετε δουλειά με ευχαρίστηση και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας σε κόσμο που δεν γνωρίζετε καλά. Η Κυριακή αλλά και η Δευτέρα η τελευταία ημέρα του μήνα, μπορούν να φέρουν αποκαλύψεις δυσάρεστες, μπορεί να μάθετε ότι παλιότερες κουβέντες σας ή κουτσομπολιά έχουν δημιουργήσει ένα γαϊτανάκι εις βάρος σας. Είστε η Γενέθλια κατηγορία που πρέπει να  πάθετε για να μάθετε. Θα πάρετε μέχρι και την τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου καρμικά συμπαντικά μαθήματα. Αυτό το πάντρεμα των Αριθμών και της ενέργειας θα σας  ωφελήσει όχι μόνο για τους τρεις (3) τελευταίους μήνες της χρονιάς αλλά και για την επόμενη χρονιά. Αλλάζοντας τακτική θα αλλάξετε και τον τρόπο που θα προσελκύσετε καλύτερα γεγονότα στη ζωή σας. Οι Αριθμοί σας ζητούν να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και με ανθρώπους που αδικήσατε. 

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Όσο δύσκολη ήταν η προηγούμενη, αυτή η εβδομάδα κρύβει καλύτερες ειδήσεις, ανακοινώσεις  και προοπτικές. Είστε όμως λίγο παραπάνω ελεγκτικοί. Δεν έρχονται όλα όπως τα περιμένετε, απαιτείτε περισσότερα από τους ανθρώπους που αγαπάτε και είναι κοντά σας και όταν δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλετε να γίνουν, εσείς απογοητεύεστε, γκρινιάζετε και δημιουργείτε εντάσεις λέγοντας λόγια πικρά. Όλες αυτές οι τάσεις είναι πιεστικές έως και την Παρασκευή.

Παρόλα αυτά θα έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε, αν αλλάξετε στάση, επιτυχώς επαγγελματικές, οικονομικές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Οι τελευταίες τρεις (3) ημέρες του μήνα είναι και οι καλύτερες λόγω της Νέας Σελήνης (28/09) που υπόσχεται από τους Αριθμούς νέα ξεκινήματα. Ωστόσο η τελευταία ημέρα του μήνα σας προειδοποιεί να μην κάνετε σημαντικές συζητήσεις ούτε να προβείτε σε αποκαλύψεις επαγγελματικών σας σχεδίων σε νέους συνεργάτες. Προσέχετε για να …έχετε!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Θέλω να κρατήσετε αυτή την μεθοδικότητα των προηγούμενων ημερών, να είστε επιφυλακτικοί με νέους ανθρώπους στη ζωή σας, να μην αποκαλύπτετε περισσότερα από ότι πραγματικά χρειάζεται γιατί τις πρώτες δύο –τρεις (2-3) ημέρες δεν ευνοείται όπως την προηγούμενη εβδομάδα η επικοινωνία σας. Σε κάποιες των περιπτώσεων οι δεσμευμένοι φίλοι της κατηγορίας νιώθουν πιεσμένοι και μπλοκαρισμένοι στην σχέση τους. Κάποιοι εξ’ αυτών καλλιεργούν συναισθήματα για άλλα άτομα. Ενώ είστε σοβαροί, δημιουργείτε άλλα ερωτικά υπόβαθρα με άλλα άτομα. Προειδοποίησα από την προηγούμενη εβδομάδα να μην παντρέψετε δουλειά και ευχαρίστηση γιατί μέχρι το τέλος της χρονιάς θα αποκαλύψουν οι Αριθμοί τα πάντα για εσάς και θα χάσετε έδαφος και κύρος. Συναισθήματα για απαγορευμένα πρόσωπα καλό είναι να τα επανεξετάσετε.

Η Νέα Σελήνη το Σάββατο στις 28/09 θα φέρει πολλά δημιουργικά, τυχερά, νέα ξεκινήματα στην εργασία σας και σας περιμένουν παράλληλα καλές ειδήσεις και ευχάριστες συναντήσεις με φιλικά και συγγενικά πρόσωπα. Τα καλύτερα έρχονται για εσάς, φροντίστε όμως να είστε εκεί. Μην παρορμήτε μόνο!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Οι φίλοι και η οικογένεια είναι σταθερές αξίες στη ζωή σας ωστόσο ο ερωτικός σας σύντροφος σας προβληματίζει με την στάση  του. Μπορεί να είναι προσκολλημένος σε δικά του επαγγελματικά ζητήματα και αυτό σας αποσυντονίζει. Νιώθετε παραμελημένοι. Στην διάρκεια της εβδομάδας θα προσέξετε την Τετάρτη και την Πέμπτη διότι κάποιες ειδήσεις δεν θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα όπως και κάποιες ανακοινώσεις.

Θα έλεγα ότι πρέπει να επανεξετάσετε με μεγάλη προσοχή προτάσεις, επαγγελματικά οικονομικά σας πλάνα την Παρασκευή και να αφεθείτε στις καλύτερες προοπτικές των Αριθμών από το Σάββατο και μετά. Η Νέα Σελήνη είναι άκρως υποστηρικτική στην δική σας Γενέθλια κατηγορία, επηρεάζει με θετικό τρόπο οικονομικά, επαγγελματικά αλλά και ερωτικά ζητήματα. Τα καλύτερα θα έρθουν και για εσάς φίλοι μου!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Καλύτερο ξεκίνημα αισιόδοξο και  ελπιδοφόρο εβδομάδας δεν θα μπορούσε να γίνει! Όλοι όσοι ψάχνετε εργασία θα βρείτε και θα είναι και καλή, κάποιοι άλλοι θα δεχθείτε πολύ σοβαρές και σωστές επαγγελματικές προτάσεις με ωραίες  προοπτικές, άριστες συνθήκες εργασίας και πολύ καλές απολαβές. Η τύχη αρχίζει και σας ευνοεί. Εκτιμώ πως με τους κατάλληλους χειρισμούς σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας θα επιλύσετε πολύ σημαντικά οικογενειακά, οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Σήμερα, αύριο Τετάρτη και την Παρασκευή είναι ημέρες πολύ δυνατές ενεργειακά, τυχερές και παραγωγικές.

Η Νέα Σελήνη στις  28/09 θα ευνοήσει πολύ τα οικονομικά σας γι’ αυτό μπορείτε άφοβα να ρισκάρετε. Θα ευνοηθούν θέματα υγείας και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Επιτέλους θα δείτε τις νέες φρέσκες ιδέες σας να πραγματοποιούνται. Πολλές και σημαντικές οι εξελίξεις αυτές τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Να είστε έτοιμοι και πιο τολμηροί από ποτέ! Οι Αριθμοί μαζί σας…

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found