ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Με αέρα ανανέωσης ξεκινά η εβδομάδα. Σταθεροποιητικές τάσεις από τους Αριθμούς σε νευραλγικούς  τομείς της ζωής σας. Όσοι ψάχνετε εργασία θα βρείτε και θα είναι και καλή. Οικονομική ανάκαμψη, περισσότερη τύχη, άνοδο γενικά στα χρήματα και στην επαγγελματική σας ζωή αναμένονται αυτή την εβδομάδα από τις τάσεις των Αριθμών. Ευκαιρίες όμως θα υπάρχουν και στην ερωτική ζωή. Στην διάρκεια της εβδομάδας θα σταθεροποιηθούν καταστάσεις που τα προηγούμενα διαστήματα του Νοεμβρίου παρέμεναν μετέωρες. Το σαββατοκύριακο θα δείτε φίλους, θα έρθετε πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφο και σας περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και ευτυχισμένες στιγμές.   

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Καλύτερες προοπτικές αυτή την εβδομάδα όσον αφορά τα οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Φίλοι, οικογένεια και σημαντικοί συνεργάτες σας στηρίζουν και σας βοηθούν να υποστηρίξετε τα νέα σας σχέδια. Πολύ παραγωγική  και  ανταποδοτική  εβδομάδα όσον αφορά τις προσπάθειές σας. Καλύτερες και πιο τυχερές ημέρες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας με άριστες δημόσιες σχέσεις και καλύτερη επικοινωνία είναι η Τετάρτη, η Πέμπτη και η Παρασκευή. Στην διάρκεια του σαββατοκύριακου πρέπει να οργανωθείτε αρκετά γιατί θα έχετε πολλές σημαντικές οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σταθεροποίηση σε σχέδια και συμφωνίες σας δίνουν οι Αριθμοί.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Πολύ ωραίες προοπτικές τόσο για δεσμευμένους όσο και για αδέσμευτους. Ερωτικές τάσεις πιο κατασταλαγμένες από τους Αριθμούς, μιας και η προσωπική ζωή σας απασχολεί ιδιαίτερα έντονα. Κάποιοι σκέφτεστε αλλαγές στην μόνιμη σχέση σας, κάποιοι πάλι θέλετε να μπείτε σε νέα σχέση. Σας ξεσηκώνει λοιπόν για τα καλά η Νέα Σελήνη της Τρίτης. Ωστόσο στην διάρκεια της εβδομάδας μπορείτε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις, συμφωνίες, ή και μετακινήσεις. Οικονομική ανάκαμψη και επαγγελματικές επιτυχίες αναμένονται λόγω καινούργιων σχέσεων που μπαίνουν σε νέες φάσεις πιο παραγωγικές. Στην διάρκεια  του σαββατοκύριακου να αναμένετε εξελίξεις τόσο στον έρωτα όσο και στα οικονομικο-επαγγελματικά σας ζητήματα. Πολύ καλή και δημιουργική εβδομάδα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Να αναμένετε εξελίξεις πολύ σημαντικές στην εργασία σας. Βρίσκετε εργασία ή κάποια πράγματα έρχονται τελικά όπως τα περιμένατε. Παράλληλα στον έρωτα κάποιες σχέσεις από φιλικές μπορεί να εξελιχθούν σε ερωτικές. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί! Καλύτερη εβδομάδα, πιο τυχερή και με πολλές δυνατότητες να προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα νέα σας σχέδια. Οι Αριθμοί είναι μαζί σας. Η Νέα Σελήνη είναι πάρα πολύ υποστηρικτική. Σταθεροποίηση στα σχέδια σας και στις  πρωτοβουλίες που θα πάρετε από τις τάσεις των Αριθμών.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Ερωτικές επιτυχίες για τους Λέοντες! Ερωτικές επιτυχίες για τους αδέσμευτους της Γενέθλιας αυτής κατηγορίας. Με καλύτερη διάθεση, περισσότερη αισιοδοξία και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κυλάει αυτή η εβδομάδα για εσάς. Στην διάρκειά της θα κάνετε σχέση που θα έχει καλές  προοπτικές ωστόσο για τους δεσμευμένους είναι καλές ημέρες η Παρασκευή και το σαββατοκύριακο για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας. Η ερωτική ζωή λοιπόν στο προσκήνιο με μία Νέα Σελήνη την Τρίτη, να φέρνει νέες εξελίξεις και ευκαιρίες σε θέματα υγείας, οικονομικών και εργασίας. Αξιοποιήστε τις τάσεις των Αριθμών Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη. Ότι συμφωνία γίνει στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα κρατήσει και τα επόμενα χρόνια.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Αυτή η εβδομάδα έχει πολλά και πλούσια δώρα για εσάς αρκεί να εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτο και την διαίσθησή σας. Η ερωτική σας ζωή υπόσχεται πολλά. Ωστόσο να αναμένετε άριστες δημόσιες σχέσεις και σημαντικές επαγγελματικές γνωριμίες. Οι δε αυτές συναντήσεις καταλήγουν σε συμφωνίες πολύ επικερδείς  για εσάς. Σταθεροποίηση σχεδίων σε όλα  τα πεδία και επίπεδα από τους Αριθμούς από την Παρασκευή και σε όλη την διάρκεια του σαββατοκύριακου.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι της κατηγορίας κάνουν νέες και σημαντικές κοινωνικές γνωριμίες που θα τους βοηθήσουν τόσο  στην εργασία τους αλλά και στην προσωπική τους ζωή. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν εξαιρετικά την Παρασκευή και στην διάρκεια του σαββατοκύριακου. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί! Είστε καλύτερα από ποτέ!!! Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη ασχολείστε με οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα επιτυχώς. Επιτέλους προωθείτε πιο άνετα τα σχέδια σας. Σταθερότητα σε όλα όσα περιμένατε από τις τάσεις  των Αριθμών.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Είστε έξω από τα νερά σας, μιας και είστε ζώδιο του νερού, σήμερα Δευτέρα νευρικοί, ευερέθιστοι και κάπως ευαίσθητοι. Ωστόσο η Νέα Σελήνη την Τρίτη σας φέρνει αλλαγές σε θέματα οικονομικών και επαγγελματικών. Μπορείτε επιτέλους να πάρετε πρωτοβουλίες και να σας βγουν τα νέα σχέδια. Να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στο αξιοποιήσετε αυτές τις δημιουργικές ευκαιρίες από τους Αριθμούς την Πέμπτη και την Παρασκευή. Ότι κάνετε τις συγκεκριμένες ημέρες αλλά και στην διάρκεια του σαββατοκύριακου θα είναι σταθερό και θα αντέξει στον χρόνο.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Με διάθεση αλλαγής σε πολλά επίπεδα ξεκινάει η εβδομάδα. Απογειώνεστε ενεργειακά την Τρίτη με την Νέα Σελήνη στην δική σας Γενέθλια κατηγορία. Οι Αριθμοί σας βοηθούν σε όποια νέα ξεκινήματα και διάθεση αλλαγών έχετε. Πέμπτη και Παρασκευή επιλύετε σημαντικές εκκρεμότητες και τακτοποιείτε σχέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα και σε φάση ξεκαθαρισμάτων. Προσέξτε στις οικονομικές συναλλαγές την Πέμπτη και την Παρασκευή. Το σαββατοκύριακο σας βρίσκει με μία διάθεση να διασκεδάσετε και να περάσετε χαλαρές στιγμές με άτομα που εκτιμάτε και αγαπάτε πολύ.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Καλύτερη επικοινωνία αναμένεται στην διάρκεια της εβδομάδας. Συμβάλει σε αυτό και σας απογειώνει η Νέα Σελήνη της Τρίτης. Προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο επαγγελματικά και οικονομικά σας ζητήματα. Οι συναλλαγές σας διεξάγονται καλύτερα. Οι συζητήσεις με σημαντικούς συνεργάτες, ανωτέρους και συνεταίρους διεξάγονται πιο ομαλά. Αυξημένη κοινωνική και επαγγελματική δραστηριότητα σε όλη την διάρκεια  της εβδομάδας δίνουν οι Αριθμοί. Δώστε έμφαση στο να βγείτε το σαββατοκύριακο. Σημαντικές γνωριμίες και συμφωνίες που θα γίνουν στην διάρκεια του θα έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο και θα πάρετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Χαμογελάτε πλατιά και έχετε κάθε λόγο καθώς η Νέα Σελήνη είναι άκρως υποστηρικτική και πολύ τυχερή για την δική σας Γενέθλια κατηγορία. Φέρνει στο δρόμο σας άριστες δημόσιες σχέσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο μέχρι το τέλος της χρονιάς αλλά και το πρώτο τρίμηνο του  2020. Πολλά διορθώνετε, κυρίως λάθος χειρισμούς Οκτωβρίου και Νοεμβρίου. Οικογενειακά ζητήματα που σας πονοκεφάλιαζαν τακτοποιούνται. Στην διάρκεια του σαββατοκύριακου μπορείτε να περιμένετε αποκατάσταση σχέσεων και ερωτικών που είχαν πληγεί προηγούμενα διαστήματα. Κάποιες συζητήσεις και συμφωνίες καταλήγουν επιτυχώς για εσάς.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Με περισσότερη γοητεία, ανεβασμένη διάθεση και καλύτερη επικοινωνία ξεκινάει η εβδομάδα για εσάς. Επαγγελματικές επιτυχίες, διακρίσεις και αλλαγές από τους Αριθμούς. Η αλήθεια είναι πως έχετε την διάθεση να αλλάξετε τακτική και αυτό θα επιβραβευτεί από τους Αριθμούς. Τα ρίσκα που θα πάρετε θα σας βγουν. Αναμένονται επιστροφές χρημάτων, κυνηγήστε την τύχη σας έστω και συντηρητικά. Από τις καλύτερες ημέρες του μήνα όλη αυτή η εβδομάδα. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνουν οι τάσεις των Αριθμών. Ότι κάνετε αυτή την εβδομάδα θα το βρείτε μπροστά σας τα επόμενα διαστήματα. Εβδομάδα σποράς με ανεβασμένη  ψυχολογία, διάθεση και καλύτερη ενέργεια.

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Image Found